PROMOVOCAAL - ST. VITUS PASSIE ARRANGEMENT
Promovocaal - Horen en gehoord worden
SINT VITUS PASSIE OVERNACHTINGS ARRANGEMENT = VOLGEBOEKT! 
Er zijn hiervoor helaas geen plaatsen meer beschikbaar.

In de SINT VITUSPASSIE weekenden biedt PROMOVOCAAL een bijzonder St.Vitusarrangement aan.


Op de dag van uw SINT VITUSPASSIE voorstelling bent u vanaf 17.00 uur van harte welkom in de sfeervolle en gezellige PROMOVOCAAL Terpboerderij in Wetsens. Hier staat bij aankomst een kopje koffie/thee met een Friese lekkernij voor u klaar. U bent vrij om aan te komen op ieder tijdstip.

Na een welkom kunt u uw spullen naar uw kamer brengen waar een opgemaakt bed onder het rieten dak of de karakteristieke houten balken voor u klaar staat. Met de voor u klaar gelegde handdoeken kunt u zich even opfrissen na de reis. Ook de eventuele Sint-Vitus dinervouchers vindt u op uw kamer. 

Mocht u nog tijd hebben tot de voorstelling van de Sint Vituspassie, dan kunt u die vrij besteden met een wandeling over de contouren van de eens één van de grootste terpen van Friesland: Wetsens (Terppaedroute) of een heerlijke fietstochtje naar het Wad (8 km.). 

Maar u bent natuurlijk ook welkom om even heerlijk te ontspannen op de Deel bij de houtkachel of bij mooi weer in de ruime boerderijtuin.

Voor het diner kunt u op slechts 5 minuten rijden terecht in het knusse en mooie Friese Elfstedenstadje Dokkum. Daar kunt u bij een aantal van de gezellige eetgelegenheden die Dokkum rijk isterecht, die speciaal vanwege de Sint Vituspassie een bijzonder gerecht of drankje op hun kaart hebben gezet tegen een speciale prijs. Dit varieert van een kopje koffie met een bijzonder St.Vitus gebakje, een St. Vitus-daghap of zelfs een St.Vitus 3-gangendiner. Voor een Sint Vitus Passie diner zijn we al druk voor u aan het onderhandelen en later vindt u hierover meer informatie.

Deelnemende restaurants zijn: 








U ontvangt van ons een voucher van uw keuze, die u bij de betreffende horecagelegenheid kunt tonen, waardoor u hiervan gebruik kunt maken.

Wilt u gebruik maken van de dineroptie?
Geef dit dat aan op uw boekingsformulier. 
We nemen dan contact met u op, waarbij u een keuze kunt maken uit de verschillende mogelijkheden en dan reserveren wij een tafel voor u

Na het diner kunt u weer parkeren bij de Terpboerderij, waarna u in slechts 2 minuten naar de St. Vituskerk kunt lopen. U kunt ook direct parkeren bij de St.Vituskerk, waar de SINT VITUSPASSIE plaats vindt. 

Na de Sint Vituspassie staat bij terugkomst in de terpboerderij een Sint Vitus-biertje of ander drankje en hapje voor u klaar op de gezellige Deel met houtkachel of buiten bij de vuurkorf (afhankelijk van het weer), waar u met de andere gasten nog even na kunt praten.

DE VOLGENDE DAG
Na een ontspannen nachtrust in/op één van de sfeervolle slaapkamers/slaapplaatsen kunt u vanaf 8.30 uur genieten van een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet met huisgemaakte- en/of streekgebonden gerechten, waarna u ontspannen en voldaan aan uw thuisreis kunt beginnen. 

Het SINT VITUSARRANGEMENT op een rijtje: 

 1. Vanaf 17.00 uur koffie/thee met een Friese lekkernij
 2. Een overnachting in één van de gezellige boerderijslaapkamers, op de 'hooizolder' of op de Vide.
 3. Gebruik van handdoeken
 4. Verblijf in de sfeervolle terpboerderij, omringd door een ruime tuin, waarin knusse zitjes, een bescheiden boomgaard, vuurplaatsen en een voetbaldoel elkaar afwisselen.
 5. Gezellige relax-, praat- en spelletjesruimtes op de Deel en de Vide met boeken, een sjoelbak, gezelschapsspelletjes en een biljarttafel.
 6. St. Vitus-dinervoucher dat u recht geeft op een speciaal Sint Vitus diner bij één van de deelnemende restaurants in Dokkum. (optie)
 7. Borrel na het bezoek aan de Sint Vituspassie.
 8. Uitgebreid ontbijtbuffet de volgende morgen
 9. Verblijf op 2 minuten loopafstand van de Sint Vituspassie-locatie
 10. Voldoende parkeergelegenheid 
 11. Toegangskaart tot de Sint Vitus Passie
 12. Uitchecken om 10.00 uur

Dit alles voor slechts 50 euro p.p. (dineroptie tegen meerprijs)!
U kunt dit arrangement helaas niet meer boeken. 
Alle data zijn reeds VOL!