PROMOVOCAAL - WELKOM
Promovocaal - Horen en gehoord worden
Hartelijk welkom op de site van PROMOVOCAAL

DE SINT VITUS PASSIE IS HELEMAAL UITVERKOCHT!!!

SINT VITUS PASSIE 
mei 2018

In het kader van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 voert PROMOVOCAAL in mei 2018 7x de SINT VITUS PASSIE uit; 
1 van de 'verhalen onder de toren' van Under de Toer, maar de enige in Noordoost Friesland! 
7 keer een liturgisch drama in een muzikaal drieluik met zang, muziek, beeld en geluid in en om het St. Vituskerkje zonder toren in het terpdorp Wetsens.

Een bijzondere, unieke, indrukwekende en onvergetelijke belevenis! 

Lees meer op onzeSint Vitus Passie-site.

Volg alles over de Sint Vitus Passie op onze speciale Sint Vitus Passie Facebookpagina! 


VERDER NOG BIJ PROMOVOCAAL
Wist u...

...dat wij, Anne en Joanneke voor het SINT VITUS PASSIE-project deze zomer 'in de voetsporen van St. Vitus' op pelgrimstocht naar Sicilië gereisd zijn? Foto's staan hier

...dat we dit seizoen 2017-2018 ALLEEN een ZOMERZANGWEEKEND 2018 (zie hieronder of hierorganiseren, vanwege het grote St. Vituspassie-project? 
En wel van vrijdag 29 juni t/m 1 juli 2018. Inschrijven kan hier.

...dat we dit seizoen 2017-2018 dus GEEN Winterzangweekend en GEEN Lentezangweekend organiseren, maar u in mei uiteraard van harte welkom bent in de boerderij als gast voor een bezoek aan één van de voorstellingen van de St. VituspassieLees hier meer over dit SINT VITUSARRANGEMENT.

...dat als de weekenden al VOL zijn of de weekenddata u niet uitkomen, we bij een inschrijving van minimaal 10 personen, ook een ander weekend als privé-boeking met u kunnen inplannen!? Neem daarvoor contact met ons op. 

... dat we ook een Facebook-pagina met foto's en video's en een Twitter-pagina (#promovocaal) hebben? 'LIKE' ons op Facebook of volg ons op Twitter en wees als eerste op de hoogte van nieuwe weekenddata, evenementen en/of concerten van PROMOVOCAAL!

___________________________________________________________________________

vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli 2018

Als de zomer vol in gang is, de tuin in volle bloei staat, de lucht verzadigd is met de geur van vers gemaaid gras en de merel haar avondlied fluit bovenop het 'Uleboerd', organiseren we een ZOMERZANGWEEKEND in het mooie en sfeervolle Wetsens! 

Ontdek Noord-Oost Friesland in de volle overvloedige zomer vol geuren en kleuren, met prachtige vergezichten, zwoele avonden, de zoete geur van hooi, rijpende vruchten, de ondergaande zon op het Wad en diep blauwe luchten, die 's avonds overvol sterren staan van horizon tot horizon! 

Laat u heerlijk in de watten leggen, ontspan en doe energie op met veel zingen, leuke uitstapjes en gezellig samenzijn, zodat u vol goede moed op kunt naar de vaak lange en donkere herfst- en wintermaanden.

Meer informatie vindt u hier.

We hopen u in juni/juli te ontmoeten en u een warm gevoel te geven tijdens ons unieke ZOMERZANGWEEKEND in Wetsens.

Bent u nieuwsgierig geworden, maar twijfelt u nog om u in te schrijven? Misschien kunnen de ervaringen/reacties van andere deelnemers aan onze weekenden u overtuigen en kunnen we binnenkort uw eigen ervaringen op onze site bijschrijven!?

Voor meer algemene informatie over zangweekenden en de kosten kunt u hier klikken. 

U kunt zich hier inschrijven voor het ZOMERZANGWEEKEND.

Warme groeten en tot ziens!

Anne en Joanneke