PROMOVOCAAL - WELKOM
Promovocaal - Horen en gehoord worden
Hartelijk welkom op de site van PROMOVOCAAL

PROMOVOCAAL PRESENTEERT
Op zaterdag mei 2019 in de Hippolytuskerk te Middelstum (Gr.) om 15.30 uur 
en zondag mei 2019 om 15.30 uur 

'ANNELIES'
van James Whitbourn

Een concert waarin dagboekfragmenten van Anne Frank worden gezongen door koor Provocale en sopraan-soliste Renate Jacobs
Een indrukwekende en onvergetelijke ervaring om nog lang over na te denken en praten! 

Meer informatie vindt u hier.
Nieuwsgierig naar de muziek? Klik op de CD. 

  • Plaatsen reserveren voor zondag 5 mei in Dokkum kan hier of telefonisch: 06-24 25 73 67
  • Plaatsen reserveren voor zaterdag 4 mei in Middelstum (Gr.) kan via de mail: info@cultureleraad-middelstum.nl of telefonisch: 06-30 43 32 00


Let op! De belangstelling is groot en VOL = VOL


___________________________________________________________________________

HEMELVAART Zangweekend
'ZOMER'ZANGWEEKEND 
vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni 2019

Als de zomer vol in gang is, de tuin in volle bloei staat, de lucht verzadigd is met de geur van vers gemaaid gras en de merel haar avondlied fluit bovenop het 'Uleboerd', organiseren we een ZOMERZANGWEEKEND in het mooie en sfeervolle Wetsens! 

Ontdek Noord-Oost Friesland in de volle overvloedige zomer vol geuren en kleuren, met prachtige vergezichten, zwoele avonden, de zoete geur van hooi, rijpende vruchten, de ondergaande zon op het Wad en diep blauwe luchten, die 's avonds overvol sterren staan van horizon tot horizon! 

Laat u heerlijk in de watten leggen, ontspan en doe energie op met veel zingen, leuke uitstapjes en gezellig samenzijn, zodat u vol goede moed op kunt naar de vaak lange en donkere herfst- en wintermaanden.

Meer informatie vindt u hier.

We hopen u in juni/juli te ontmoeten en u een warm gevoel te geven tijdens ons unieke ZOMERZANGWEEKEND in Wetsens.

Bent u nieuwsgierig geworden, maar twijfelt u nog om u in te schrijven? Misschien kunnen de ervaringen/reacties van andere deelnemers aan onze weekenden u overtuigen en kunnen we binnenkort uw eigen ervaringen op onze site bijschrijven!?

Voor meer algemene informatie over zangweekenden en de kosten kunt u hier klikken. 

U kunt zich hier inschrijven voor het ZOMERZANGWEEKEND.

Warme groeten en tot ziens!

Anne en Joanneke


VERDER NOG BIJ PROMOVOCAAL 
Wist u...

...dat alle weekenden van dit seizoen 2018-2019 al vol geboekt zijn. Alleen voor het HEMELVAARTWEEKEND van vrijdag 31 mei t/m 2 juni 2019 zijn nog plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan hier.

...dat als de weekenden al VOL zijn of de weekenddata u niet uitkomen, we bij een inschrijving van minimaal 10 personen, ook een ander weekend als privé-boeking met u kunnen inplannen!? Neem daarvoor contact met ons op. 

... dat we ook een Facebook-pagina met foto's en video's en een Twitter-pagina (#promovocaal) hebben? 'LIKE' ons op Facebook of volg ons op Twitter en wees als eerste op de hoogte van nieuwe weekenddata, evenementen en/of concerten van PROMOVOCAAL!