top of page

HERFSTZANGWEEKEND

Als de zomer echt op haar einde raakt en de bomen zich vol kleur gaan voorbereiden op de winter, de appels en peren geoogst kunnen worden en de lucht verzadigd is met de geur van bladeren, gras en de laatste bramen, is een HERFSTZANGWEEKEND in het mooie en sfeervolle Wetsens een ware feestbeleving!

Ontdek Noord-Oost Friesland in de volle overvloedige nazomer en herfst vol geuren en kleuren, met prachtige vergezichten, rijpe vruchten, de bolle herfstwind op het Wad en vochtige herfstluchten.

Misschien trakteert het uitgestrekte Wad ons weer op die bijzondere patronen in het slib, achtergelaten door het terugtrekkende zeewater, prachtige vergezichten en de scherpe contouren van de eilanden Schiermonnikoog en Ameland.

De uitgebreide ontbijt- en lunchbuffetten worden tijdens dit HERFSTZANGWEEKEND 's avonds aangevuld met een lekkere salade en een helemaal huisgemaakte inmiddels zeer bekende Lasagne van Anne!

Op vrijdagavond wordt u ontvangen met ons Soepbuffet, waar natuurlijk de huisgemaakte soepen niet zullen ontbreken!  


Laat u in de overvloedige herfst in Wetsens heerlijk in de watten leggen, ontspan en doe energie op met veel zingen en gezellig samenzijn, zodat u vol goede moed op kunt naar de vaak lange en donkere wintermaanden.

We hopen u tijdens ons weekend te mogen ontmoeten en u een warm gevoel te mogen geven tijdens ons unieke HERFSTZANGWEEKEND in Wetsens.

Bent u nieuwsgierig geworden, maar twijfelt u nog? Misschien kunnen de ervaringen/reacties van andere deelnemers aan onze weekenden u overtuigen en kunnen we binnenkort uw eigen ervaringen op onze site bijschrijven!?


U kunt met een mimimaal aantal van 10 deelnemers hier contact zoeken voor het plannen van een HERFSTZANGWEEKEND.

Voor meer algemene informatie over zangweekenden en de kosten kunt u hier klikken.


Warme en kleurrijke groeten en tot ziens!


Anne en Joanneke.

bottom of page