top of page

ZOMERZANGWEEKEND

Als de zomer (nog) vol in gang is, de tuin in volle bloei staat, de lucht verzadigd is met de geur van vers gemaaid gras en de merel haar avondlied fluit bovenop het 'Uleboerd', organiseren we een ZOMERZANGWEEKEND in het mooie en sfeervolle Wetsens!

Ontdek Noord-Oost Friesland in de volle overvloedige zomer vol geuren en kleuren, met prachtige vergezichten, zwoele avonden, de zoete geur van hooi, rijpende vruchten, de ondergaande zon op het Wad en diep blauwe luchten, die 's avonds overvol sterren staan van horizon tot horizon!

Een frisse neus halen of een avondborrel met ondergaande zon op het Wad met een (avond-)lied van de wadvogels op de achtergrond is eigenlijk een must! Misschien trakteert het uitgestrekte Wad ons weer op de mooie Hollandse luchten, bijzondere patronen in het slib, achtergelaten door het terugtrekkende zeewater, prachtige vergezichten en de scherpe contouren van de eilanden Schiermonnikoog en Ameland.

Het bekijken van het slib, de schelpjes, krabbetjes en het zoute, eetbare plantje 'zeekraal' zorgt altijd weer voor verwondering, zeker als je het proeft! Ook de achtergelaten 'cadeautjes' van de langs het Wad lopende schapen zullen een onvergetelijke indruk achterlaten in geur en kleur! Net als 's avonds nog even napraten/-zingen om de vuurkorf in 'de Wees' of in 'het Park'.

De tuin biedt voldoende mogelijkheden voor ontspanning. Vele knusse zitjes worden afgewisseld met een bescheiden boomgaard, een voetbaldoel en een regenton. Zouden de bramen of frambozen al rijp zijn? Pluk ze gerust! En natuurlijk hopen we lekker buiten te kunnen lunchen en dineren aan de gezellige picknicktafels met rood-wit geblokte kleden een een bos veldbloemen op tafel.


Maar natuurlijk wordt er vooral en veel met elkaar gezongen in 'het Atelier' van de Terpboerderij!

En tussen al het zingen en de uitstapjes door, kunnen de deelnemers 'individueel zingen' bij Anne, waarbij er ingegaan kan worden op zelf aangegeven leerpunten. Leuk, spannend en leerzaam!


's Avonds staat er na de hele dag zingen een lekker fris wijntje of sapje met een lekkere knabbel voor u klaar bij de vuurkorf of op de gezellige Deel, waar bij kil weer de houtkachel voor sfeer en een behaaglijke warmte zorgt.


En als u zover bent, staat er een opgemaakt bed onder het rieten dak of de karakteristieke constructiebalken voor u klaar in één van de kamers met namen als 'Kerk-zicht' of het 'Voorhuis'.


De uitgebreide ontbijt- en lunchbuffetten worden tijdens dit ZOMERZANGWEEKEND 's avonds aangevuld met een lekker zomerse salade en een helemaal huisgemaakte inmiddels zeer bekende Lasagne van Anne! Op vrijdagavond wordt u ontvangen met ons Soepbuffet, waar natuurlijk de huisgemaakte soepen niet zullen ontbreken!


Laat u in de overvloedige zomer in Wetsens heerlijk in de watten leggen, ontspan en doe energie op met veel zingen, leuke uitstapjes en gezellig samenzijn, zodat u vol goede moed op kunt naar de vaak lange en donkere herfst- en wintermaanden.


We hopen u tijdens ons weekend in juni/juli te mogen ontmoeten en u een warm gevoel te mogen geven tijdens ons unieke ZOMERZANGWEEKEND in Wetsens.

Bent u nieuwsgierig geworden, maar twijfelt u nog? Misschien kunnen de ervaringen/reacties van andere deelnemers aan onze weekenden u overtuigen en kunnen we binnenkort uw eigen ervaringen op onze site bijschrijven!?

Voor meer algemene informatie over zangweekenden en de kosten kunt u hier klikken.


U kunt met een minimaal aantal van 10 deelnemers hier contact zoeken voor het samen plannen van een ZOMERZANGWEEKEND.


Warme groeten en tot ziens!


Anne en Joanneke.

bottom of page