top of page

LENTE ZANGWEEKEND

Als het weer echt lente is, de appel- en pruimenbomen in volle bloesem staan, de tuin kleurrijk en vol geuren in bloei staat en de geur van vers gemaaid gras over de Friese weilanden hangt, is het wellicht weer tijd voor een Lentezangweekend in het mooie en sfeervolle Wetsens!

Ontdek het fris ontluikende Friesland met prachtige vergezichten, fris groene weilanden, de voorjaarsgeluiden van de vele watervogels op het Wad en de eerste knalblauwe lente-luchten, die 's avonds overvol sterren staan van horizion tot horizon!

Wie weet kunnen we na de hele dag zingen de borrel 's avonds al nuttigen op de duizenden schelpjes langs het Wad bij 'Moddergat' of tijdens het 'trotter-moment' op zondag al een terrasje pakken na een boeiende wandeling door het historisch rijke en tot de Friese Elfsteden behorende Dokkum? 

Wellicht kunnen we 's avonds nog even napraten/-zingen om de vuurkorf in de Wees voor de lente-avond-kou-bestendigen met een lekker wijntje/frisje in onze handen? Of gunt het voorjaar ons een lunch of diner buiten in de in volle bloei staande tuin aan de picknick-tafels met de rood-wit geblokte tafelkleden?

Mocht het toch nog lente-fris zijn, dan brandt binnen op de sfeervol in kaarslicht badende en oer-gezellige Terpboerderij de houtkachel op de deel volop, voor een ouderwets genoeglijke warmte. Er zijn voldoende plaatsen om de kachel, om even heerlijk te genieten en te ontspannen.

's Avonds staat er na de hele dag zingen een lekker glas wijn of fris met een knabbel voor u klaar; buiten of binnen; wie weet? De bij ons te gebruiken sloffen zorgen bij kou voor lekkere warme voeten en ook de dikke dekbedden nodigen 's avonds uit voor een behaaglijk warme nacht onder het rieten dak, of de donkere constructiebalken, met de geur van de houtkachel nog in de neus.

De uitgebreide ontbijt- en lunchbuffetten worden tijdens dit Lenteweekend aangevuld met een lekkere ouderwetse en/of huisgemaakte (warme) gerechten en op vrijdagavond wordt u ontvangen met ons Soepbuffet, waar natuurlijk de inmiddels 'beroemde' huisgemaakte soepen niet zullen ontbreken!


Laat u in het vroege voorjaar, in Wetsens, heerlijk in de watten leggen, ontspan en doe energie op met veel zingen en gezellig samenzijn tijdens ons LENTEZANGWEEKEND, zodat u vol goede moed op kunt naar de vaak lang op zich laten wachtende zomer.

Bent u nieuwsgierig geworden, maar twijfelt u nog?

Misschien kunnen de ervaringen/reacties van ex-deelnemers u verder overtuigen en kunnen we uw ervaringen binnenkort op onze site bijschrijven?!


Voor meer informatie over zangweekenden en de kosten kunt u hier klikken.


U kunt met een minimaal aantal van 10 personen hier contact zoeken voor het samen plannen van een Lentezangweekend bij Promovocaal. 


We hopen u in de Lente (weer) in Wetsens te mogen ontmoeten voor een heerlijk, lente-vrolijk en gezellig

LENTEZANGWEEKEND in en om de Terpboerderij in Lentesferen!


Een vrolijke Lente-groet,


Anne en Joanneke

bottom of page