top of page

WEEKENDEN bij PROMOVOCAAL

In Wetsens, een klein terpdorpje in Noordoost Friesland, bevindt zich een gerieflijke en sfeervolle Terpboerderij (klik hier) met muziekatelier en verschillende weekendmogelijkheden:

Welk soort weekend ook, het met elkaar lekker eten van het ontbijt-, lunch- of dinerbuffet aan de grote tafel op de Deel of in de tuin aan de picknicktafels met rood-wit geblokte kleden op tafel, napraten bij de warme gloed van de vuurkorf/vuurplaats of de knusse houtkachel op de Deel, de gezelligheid en sfeer van de boerderij, de gastvrijheid en warmte die men ervaart… En de verrassende natuur en cultuur van NO-Friesland! Het zorgt er allemaal voor dat men aan het eind van een weekend verrijkt en vol bijzondere ervaringen naar huis gaat.

 • Zangweekenden (klik hier), waarbij je onder leiding van koordirigent en stempedagoog Anne de Bruijn een weekend lang bezig bent met je stem, met elkaar zingt en naar elkaar luistert
 • Open weekenden op maat (klik hier), die geheel naar uw wens kunnen worden georganiseerd, waarbij u zelf een keuze kunt maken uit verschillende workshops en excursies (klik hier).  

Een weekend bestaat uit:

 1. Een compleet verzorgd weekend van vrijdagmiddag 17.00 uur (ontvangst met thee/koffie en een Friese lekkernij) tot zondagmiddag 17.00 uur (afsluitende borrel)
 2. Twee overnachtingen in sfeervolle Terpboerderij-kamers of op de Vide of 'Hooizolder met gebruik handdoeken
 3. Volpension met 2x ontbijtbuffet, 2x lunchbuffet en 2x dinerbuffet met huisgemaakte gerechten en lekkernijen en/of specialiteiten uit de regio en alle drankjes (thee/koffie/wijn/bier/fris)
 4. Verblijf in de sfeervolle terpboerderij, omringd door een ruime tuin waarin knusse zitjes, een bescheiden boomgaard, vuurplaatsen en een voetbaldoel elkaar afwisselen
 5. Gezellige relax-, praat- en spelletjesruimtes op de Deel en de Vide met tijdschriften, boeken, een sjoelbak, gezelschapsspelletjes.
 6. Borrelen in de zomer bij de vuurkorf/vuurplaats in de Wees of in 'het Park' en ‘s winters bij de heerlijk warme houtkachel op de Deel
 7. Veel en ongedwongen zingen o.l.v. zangpedagoog en dirigent Anne E. de Bruijn (Zangweekenden)
 8. Excursies (seizoen- en weersafhankelijk) in de natuur en cultuur van Noord-Oost Friesland (Optie tijdens Open weekenden)
 9. Kunstzinnige workshops in de vorm van beeld, theater, zang of muziek; een bijzondere ervaring! (Optie tijdens Open Weekenden)

Promovocaal hecht veel waarde aan het comfort en welbevinden van de deelnemers en doet haar uiterste best het iedereen naar de zin te maken. Vragen en/of suggesties zijn daarom altijd zeer welkom.


Het belangrijkste van een weekend bij Promovocaal blijft wat ons betreft het even helemaal tot rust en op adem komen in goed gezelschap in een gezellige en gerieflijke boerderij en het ware genieten van alles wat Noordoost Friesland te bieden heeft! En dat is veel (zie ook hier)!


Onze weekenden zijn hierdoor inmiddels een begrip geworden!

U bent bij ons altijd van harte welkom!


Voor de Open weekenden op maat worden na aanvraag offertes opgesteld.

De kosten van een Zangweekend vindt u onder 'Zangweekenden'.


Graag tot ziens in Wetsens!


Anne en Joanneke

bottom of page