top of page

WINTERZANGWEEKEND

Tijdens de donkerste dagen van het jaar, als het buiten koud en guur is en de luchten ijl en vol vrieskou, organiseren we een Midwinterzang- en relaxweekend in het mooie en sfeervolle Wetsens!

Ontdek Friesland in de greep van de winter met prachtige vergezichten, kruiend ijs op het Wad en kraakheldere vriesluchten, die 's avonds overvol sterren staan van horizon tot horizon! Wie weet kunnen we de schaatsen nog een uurtje onderbinden op de grachten van de historisch rijke en Friese Elfstedenstad Dokkum? Of een frisse neus halen op het Wad? Of 's avonds nog even napraten/-zingen om de vuurkorf in de Wees voor de kou-bestendigen?

Binnen op de sfeervolle in kaarslicht badende "Deel' en juist in de winter oer-gezellige Terpboerderij brandt de houtkachel volop, voor een ouderwets genoeglijke warmte. Er zijn voldoende plaatsen om de kachel, om even heerlijk te genieten en te ontspannen.

's Avonds staat er na de hele dag zingen een dampend hete beker glühwein of chocolademelk voor u klaar! De bij ons te gebruiken sloffen zorgen voor lekkere warme voeten en ook de dikke dekbedden nodigen 's avonds uit voor een behaaglijk warme nacht onder het rieten dak. 

De uitgebreide ontbijt- en lunchbuffetten worden tijdens dit Midwinterweekend 's avonds aangevuld met een lekker ouderwets en helemaal huisgemaakt Winters stamppotbuffet en op vrijdagavond wordt u getrakteerd op ons Soepbuffet, waar natuurlijk de winterse Snert met roggebrood en spek niet zal ontbreken! Laat u in de donkere en lange winter, in Wetsens, heerlijk in de watten leggen, ontspan en doe energie op met veel zingen en gezellig samenzijn, zodat u vol goede moed op kunt naar de vaak lang op zich laten wachtende lente.

We hopen u tijdens een weekend in winters Wetsens te mogen ontmoeten, en u, ondanks wind, sneeuw en ijs een warm gevoel te mogen geven tijdens ons unieke WINTERZANGWEEKEND in Wetsens.

Bent u nieuwsgierig geworden, maar twijfelt u nog?

Misschien kunnen de ervaringen/reacties van andere deelnemers aan onze weekenden u overtuigen en kunnen we binnenkort uw eigen ervaringen op onze site bijschrijven!?

We hopen u in januari te mogen begroeten in de warm gestookte Terpboerderij in Wetsens en ook uw ervaringen spoedig terug te lezen op onze site.


U kunt met een minimaal aantal deelnemers van 10 hier contact zoeken voor het samen plannen van een Winterzangweekend


Voor meer algemene informatie over zangweekenden en de kosten kunt u hier klikken.


Warme groeten,


Anne en Joanneke.


U kunt zich hier inschrijven

bottom of page