top of page

KERSTKOFFIECONCERT

PROVOCALE 26 december 2023

UNIEK IN DE OMGEVING VAN DOKKUM:

KERSTKOFFIECONCERT OP TWEEDE KERSTDAG!

 

Op Tweede kerstdag, 26 december, kunt u dit jaar weer vanaf 11.00 uur genieten van het unieke koffiekerstconcert in de karakteristieke Sint Vitus kerk in Wetsens!

Gezeten aan een kaarsverlichte Kerstkoffietafel schenkt u uzelf of een tafelgenoot koffie/thee (chocolademelk voor de jeugd) in, proeft u van lekkere zoete kersttraktaties en luistert u onderwijl naar een intiem, knus en sfeervol Kerstconcert, waarbij u ook een aantal keren uitgenodigd wordt mee te zingen! Een heerlijke Kerstbeleving voor jong en oud! Wegens de grote belangstelling wordt aangeraden plaatsen te reserveren! Dat kan via 0624257367 of mailpromovocaal@gmail.com

Poster Koffiekerstconcert Tweede Kerstdag 2023.jpg

Promovocaal presenteert op Tweede Kerstdag in Wetsens het koffiekerstconcert ‘LUX, PAX et BONUM; licht, vrede en alle goeds’.

 

Bijzondere oude en ook nieuwe kerstmuziek gezongen door het vocaal ensemble ‘Provocale’ o.l.v. Anne E. de Bruijn.

Alle aspecten van het kerstverhaal worden op een bijzondere en kleurrijke wijze muzikaal belicht, vanuit de diverse belevingsperspectieven. Het publiek zal niet alleen luisteren en koffie drinken, maar ook uitgenodigd worden enkele bekende kerstliederen mee te zingen.

Al met al een Tweede Kerstdagochtend muzikaal en interactief genieten tijdens deze onvergetelijke, gezellige en lichtbrengende Kerstbeleving voor jong en oud, in deze donkere wereldtijd.

Slechts beperkt plaats! VOL=VOL

RESERVEREN: 0624257367 of mailpromovocaal@gmail.com

LOCATIE EN TIJD

Dinsdag 26 december, Sint Vituskerk, Opgong 1, Wetsens

Toegang: vrijwillige bijdrage in de kosten en voor het behoud van de Sint Vitus kerk.

Tijd: 11.00 uur 

20221226_103752 (1).jpg
bottom of page